Tietosuojailmoitu

Käyttämällä sivustoa voltfashion.com hyväksyt, että Volt Fashion OY käsittelee henkilötietojasi tämän tietosuojailmoituksen ja voimassaolevan henkilötietojen suojausta koskevan lainsäädännön mukaisesti.

 

MITÄ HENKILÖTIEDOT OVAT?

Henkilötiedot kattavat kaikki tiedot, joita käytetään henkilön tunnistamiseen. Henkilötietoja voivat olla etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite ja muut yhteystiedot.

 

MITEN HENKILÖTIETOJANI KÄSITELLÄÄN?

Dressmann on rekisterinpitäjä tietosuojatietojen suojaamista koskevien määräysten mukaisesti. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen ostokokemuksen meillä Alla löydät tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tähän liittyen, henkilötietolainsäädännön, mukaan lukien EU-asetus 2016/679 (General Data Protection Regulation, jäljempänä ”GDPR”), mukaisesti.

 

Näitä henkilötietoja käsittelemme:

  • Henkilötiedot, jotka rekisteröit liittyessäsi jäseneksi ja päivittäessäsi profiiliasi, kuten nimi, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika jne. Antamiasi tietoja voidaan päivittää myös hakupalveluiden kautta.
  • Tiedot verkkosivuston ostoihin liittyen
  • Tiedot siitä, millä sivuilla käyt ja tiedot yleisestä verkkosivuston käytöstä.
  • Tiedot, jotka annat asiakaspalvelumme kautta
  • Tiedot evästeiden kautta

 

MIHIN HENKILÖTIETOJANI KÄYTETÄÄN?

Antamalla henkilökohtaisia tietojasi suostut siihen, että käytämme tietojasi tarjoamaan odottamaasi palvelua, alla olevien tarkoitusten mukaisesti määriteltynä.

 

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Henkilökohtaisen käyttäjätilin rekisteröimiseen ja käsittelemiseen
  • Tilausten ja palautusten käsittelemiseen verkkopalveluidemme kautta
  • Toimituksia koskevien tietojen lähettämiseen
  • Yhteyden ottamiseen, jos tuotteiden toimituksessa on ongelmia
  • Voidaksemme tarjota parasta mahdollista apua, kun otat meihin yhteyttä sekä uusista tai muuttuneista palveluista kertomiseen
  • Analysoimaan, miten käytät volfashion.comissa ja parantaaksemme verkkosivustoa jatkuvasti.

 

JAETAANKO HENKILÖTIETOJANI?

Jaamme henkilötietojasi vain asiakaspalveluun, analyyseihin/tilastoihin, maksuihin, kuljetukseen ja tekniseen tukeen liittyvien toimittajiemme kanssa. Nämä toimittajat tarvitsevat tietoja voidakseen toimittaa palveluita meille sellaisten käsittelytoimintojen piirissä, jotka käyvät ilmi tästä ilmoituksesta. Meillä on tietojenkäsittelysopimukset asianmukaisten toimittajien kanssa, jotka asettavat selkeitä rajoituksia sille, kuinka ne voivat käyttää henkilötietojasi voimassaolevan tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

MITEN HENKILÖTIETOJANI TALLENNETAAN?

Kaikki henkilötietosi tallennetaan EU-/ETA-alueella, mutta joillakin toimittajistamme on teknisiä tukipalveluita, jotka sijaitsevat EU-/ETA-alueen ulkopuolella. Näitä tukipalveluita käytettäessä henkilötietojesi EU-/ETA-alueen ulkopuolella tapahtuvaa käsittelyä rajoitetaan EU/ETA-mallin mukaisten vakiolausekkeiden avulla tai muun hyväksytyn siirtomekanismin mukaisesti.

 

MITEN VOIN HALLITA HENKILÖTIETOJANI?

Voit milloin tahansa muuttaa henkilötietojasi. Voit tehdä tämän itse, jos sinulla on käyttäjätunnus verkkokauppaan tai pyytää meiltä apua.

  • Jos haluat tarkastaa henkilötietosi, sinulla on oikeus pyytää tätä.
  • Jos haluat tehdä korjauksia henkilötietoihisi, sinulla on oikeus pyytää tätä.
  • Jos haluat poistaa henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä niin, ellei meillä ole lakisääteistä velvoitetta niiden säilyttämiseen.
  • Jos haluat rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus pyytää tätä.
  • Saat meiltä tietoja, jos teemme korjauksia tai poistamme henkilötietojasi tai jos rajoitamme niiden käsittelyä.
  • Sinulla on mahdollisuus vaatia henkilötietojasi järjestetyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja ottaa tiedot mukaasi toiseen yritykseen. Tämä koskee vain tietoja, jotka olet aktiivisesti antanut itsestäsi.
  • Sinulla on oikeus ilmoittaa meille, jos emme mielestäsi käsittele henkilötietojasi oikein.

 

 

KENELLÄ ON PÄÄSY HENKILÖTIETOIHINI?

Henkilötietojasi käsittelee vain valtuutettu henkilökunta, jolla on pääsy tietoihisi ammatillisen asemansa puolesta ja jotka ovat sitoutuneet etsimään/käyttämään tietoja siihen määritettyyn ja oikeutettuun tarkoitukseen, johon ne kerättiin.

 

KUINKA KAUAN TIETOJA SÄILYTETÄÄN?

Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista tässä selvityksessä kuvattujen palveluiden suorittamiseksi tai niin kauan kuin laki velvoittaa meitä säilyttämään niitä. Sen jälkeen ne poistetaan.

 

MITEN HENKILÖTIETONI ON SUOJATTU?

Tallennamme henkilötietosi käyttöympäristöihimme. Ympäristöissä käytetään vakiosuojausmenetelmiä luvattoman pääsyn estämiseksi. Noudatamme yhteisiä standardeja henkilötietojen ja arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi.

 

MITEN HENKILÖTIETOJA KOSKEVAT SÄÄNNÖKSET TOIMIVAT?

Kaikkea henkilötietojen käsittelyä, kuten keräämistä, rekisteröintiä, tallentamista ja luovuttamista koskevat tietyt mm. henkilötietolakiin ja GDPR:ään sisältyvät määräykset. Volt Fashion vastaa siitä, että käsittely tapahtuu lainsäädännön mukaisesti eli toimii ”rekisterinpitäjänä”. Suomessa asetuksen noudattamista valvoo tietosuojavaltuutettu. Sinulla voi myös olla oikeus kääntyä muun maan tietosuojaviranomaisen puoleen. Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaisella tavasta, jolla rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietojasi.

 

 

EVÄSTEET

Kun käyt verkkosivustoillamme, tietokoneellesi tai matkapuhelimellesi tallennetaan tunnistamista varten eväste (cookie). Se antaa tietoa toiminnastasi verkkosivuillamme. Tämä helpottaa sinua, koska evästeiden avulla matkapuhelimesi tai tietokoneesi esim. muistaa sisäänkirjautumistiedot seuraavalla käynnilläsi. Evästeet antavat meille myös tietoa siitä, miten käytät verkkosivujamme. Näin voimme tarjota asianmukaisempaa sisältöä sinulle. Voit lukea lisää evästeistä täältä.

 

KORTTIOSTOT

Korttikaupan yhteydessä teemme yhteistyötä sellaisen valtuutetun maksunvälittäjän kanssa, joka auttaa meitä valvomaan, että kortilla voi tehdä maksuja suoraan pankistasi. Maksunvälittäjämme käsittelee korttitietoja oikealla tavalla kansainvälisen PCI DSS -turvallisuusstandardin mukaisesti. Standardia käyttävät VISA, MasterCard, Diners, American Express ja JCB. Tämä tarkoittaa, että korttitietojasi käsitellään erittäin turvallisella tavalla. Maksaessasi kortilla pidätämme oikeuden tarkistaa henkilöllisyytesi.

 

TEKIJÄNOIKEUS

Tämän verkkosivun sisältö on suojattu tekijänoikeudella ja kuuluu Volt.

 

YHTEYSTIEDOT

Rekisterinpitäjä on Volt Fashion OY, Kansakoulunkatu 1B, 00100 Helsinki, Finland. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestäsi tai henkilötiedoistasi, voit ottaa yhteyttä meihin mail@voltfashion.com tai puhelimitse +358 8 415 41549

 

Huhtikuuta 2018