Personvern og sikkerhet

Personvern og sikkerhet

 

Du kan og skal være sikker på at VOLT ivaretar og sikrer dine personlige opplysninger når du benytter deg av våre tjenester. All behandling av personopplysninger behandles i samsvar med personopplysningsloven. (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2000-04-14-31)

VOLT vil ikke selge eller overlevere dine personlige opplysninger til tredjepart med mindre det er nødvendig for å gjennomføre ordren/avtalen med deg, eller i et lovbestemt tilfelle. Les mer om dette under punktet betaling

Du har rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg. Dersom opplysningene skulle være uriktige, irrelevante eller ufullstendige kan du kreve dem rettet eller slettet. VOLT plikter å informere deg om alle behandlinger av personopplysninger som gjøres av oss.

Hva bruker vi personlige opplysningene til?

Ved å oppgi dine personopplysninger gir du ditt samtykke til at vi bruker den innsamlede informasjonen til å fullføre våre forpliktelser overfor deg og levere den servicen du forventer.

Vi trenger opplysningen til følgende formål.

 

  • For at du skal kunne opprette en personlig brukerkonto på Voltfashion.com
  • For å behandle dine bestillinger og ordre
  • For at vi skal kunne sende deg sporingsinformasjon om din ordre på SMS og e-post
  • For å sende deg relevante nyheter og tilbud (hvis du har samtykket og ønsker dette)
  • For å kontakte deg dersom det oppstår problemer eller uforutsette hendelser når vi skal levere varer til deg.

 

Informasjonskapsler for tredjepart

Vi bruker informasjonskapsler til analyse, personifisering av din handleopplevelse, registeringen av kjøp og i markedsføringshenseende. Tredjeparter der informasjonskapslene nyttes er blant annet HotJar, Google analytics, Google tag-manager.

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?

Vi følger til enhver tid de gjeldende lover, regler og retningslinjer for innsamling, lagring og behandling av personopplysninger. Vi tilpasser kontinuerlig våre sikkerhetstiltak for å tilpasse oss den teknologiske utviklingen.

Informasjonskapsler (Cookies)

 

En cookie – eller informasjonskapsel – er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Når du besøker det samme nettstedet igjen, hentes informasjonen frem og tilpasser siden etter ditt forrige besøk. Vi gjør dette for å gjøre dine handleopplevelse best mulig, med mest mulig relevant informasjon og dine favorittprodukter godt synlige. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personlig informasjon. Det finnes to ulike informasjonskapsler, vedvarende og midlertidige (informasjonskapsler for sesjoner)

Ønsker du å lese mer om cookies kan du lese mer her (aboutcookies.org)

Vedvarende informasjonskapsler lagres på en fil på datamaskinen, nettbrettet eller mobilen i en tidsperiode på ikke mer enn 12 måneder. Det er enkelt å slette informasjonskapsler fra datamaskinen, nettbrettet eller telefonen. Dette gjøres i nettleseren på den enheten du benytter. Se under «hjelp» i nettleseren for instruksjoner for hvordan du sletter informasjonskapsler. Merk deg at enkelte nettsider og tjenester ikke vil fungere som normalt hvis du slår av informasjonskapsler.

Opphavsrett

Alt innhold på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Voltfashion. Ønsker du innsyn i dine personopplysninger kontakt Voltfashion.no på følgende e-post adresse: kundeservice@voltfashion.com