Sulje ostoskori

Tervetuloa VOLT MEMBER-asiakasklubiin. On tärkeää, että tutustut huolellisesti jäsenehtoihimme.

KANTA-ASIAKKUUTESI

Volt Member on kanta-asiakasohjelma Voltille. Volt Fashion OY kuuluu Varner-konserniin, ja kanta-asiakasohjelma on Varner AS, Nesøyveien 4, 1376 Billingstad vastuulla.

Tämä on henkilökohtainen kanta-asiakasohjelma, jossa voit ansaita bonussekkeinä lunastettavia pisteitä sekä saada etuja ja tarjouksia, jotka on kohdistettu sinulle ohjelman jäsenenä

Volt Member jäsenet saavat vinkkejä, erikoistarjouksia ja tärkeää tietoa tekstiviesteillä ja/tai sähköposteilla oman valintasi mukaan.

Rekisteröitymisen yhteydessä sinun on aktiivisesti ilmaistava suostumuksesi liittyä jäseneksi. Jos et anna suostumusta, sinulle luotu väliaikainen profiili pisteineen ja bonuskuponkeineen poistetaan 30 päivän kuluttua.

Jäseneksi liittyminen edellyttää vähintään 16 vuoden ikää ja asuinpaikkaa Suomessa.

Volt Member jäsenenä annat suostumuksesi siihen, että Varner voi tallentaa, käsitellä ja käyttää tietoja sinusta bonusten ansaitsemisen perusteena, sopiviin tarjouksiin, jäsenkampanjoihin ja etuohjelmaan liittyviin tietoihin. Voit lukea lisää tietosuojasta kohdasta ”Miten henkilötietojani käsitellään?”.

Jäsenyys on linkitetty matkapuhelinnumeroosi, joka toimii myös asiakastunnisteena.

Voit lopettaa jäsenyytesi Volt Member asiakasklubissa, milloin vain. Voit tehdä sen kotisivultamme (voltfashion.com) kohdasta My Pages, sähköpostitse, asiakaspalvelustamme osoitteessa [email protected] tai puhelimitse: +358 8 415 41549. Pakollista jäsenyysaikaa ei ole. Jäsenyytesi päätyttyä sinulla on 30 päivää aikaa käyttää bonusetusetelisi ja alennuskuponkisi. Tämän jälkeen kaikki henkilötietosi ja kerääntyneet bonuksesi/pisteesi ja alennuskuponkisi poistetaan. Väärinkäytöstapauksissa Varner pidättää oikeuden poiketa näistä säännöistä.

Jäsenenä sinulla on pääsy omalle jäsensivullesi, jolla on täydellinen kuvaus jäsenyydestäsi ja voit hallita profiilisi ja suostumuksesi.

Jäsenten on ilmoitettava yhteystiedoissaan (esim. nimi, osoite, matkapuhelinnumero ja sähköpostiosoite) tapahtuvat muutokset.

Varner AS saattaa muuttaa Volt Member -asiakasklubinsa jäsenehtoja. Muutoksista, niiden syistä ja voimaantulosta ilmoitetaan vähintään 30 päivääa etukäteen.

Jos Varner ei pysty selvittämään neuvottelemalla jäsenehtoihin liittyviä kiistoja kanssasi, sinulla on kuluttajana oikeus viedä asia kuluttajariitalautakuntaan (www.kuluttajariita.fi) tai käyttää EU:n kuluttajille tarkoitettua verkkovälitteistä riidanratkaisupalvelua: (https://webgate.ec.europa.eu/odr)

Sopimus on voimassa niin kauan, kunnes jokin osapuoli irtisanoo sen.

KANTA-ASIAKASEDUT

Kanta-asiakastarjouksia voi käyttää vain normaalihintaisten tuotteiden ostamiseen eikä niitä voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Kanta-asiakastarjoukset saattavat olla prosentuaalisia tai euromääräisiä. 

Kanta-asiakastarjouksien voimassaoloaika voi vaihdella.

Yhtä alennuskuponkia voi käyttää vain kerran. 

Alennuskuponkia ei voi vaihtaa rahaksi eikä jäljelle jäävää summaa hyvitetä.

BONUKSET

Kaikki Suomessa tehdyt ostokset, verkko-ostokset mukaan lukien, oikeuttavat bonuspisteisiin. Lahjakorteilla tehdyistä ostoista ei kerry bonuspisteitä.

Saadakseen bonuspisteet rekisteröidyksi asiakkaan on syötettävä tai esitettävä maksutapahtuman yhteydessä jäsennumeronsa tai matkapuhelinnumeronsa. Verkko-ostoksissa asiakkaan tulee olla kirjautuneena verkkokauppaan.

Bonuspisteitä voidaan kirjata takautuvasti. Tässä tapauksessa asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia [email protected] tai soittamalla numeroon +358 8 415 41549

Yksi euro oikeuttaa 1 bonuspisteeseen.

Voit kerätä bonuspisteitä niin kauan kuin olet jäsen.

Kun sinulle on kertynyt 100 bonuspistettä, saat automaattisesti 3 euron arvoisen bonussetelin. Bonussetelit voit lunastaa sekä myymälässä että verkkokaupassamme. Bonusseteli on käytettävä kokonaan. Jos ostosten loppusumma on bonussetelin arvoa pienempi, yli jäänyttä osaa ei hyvitetä.

Bonussetelit ovat voimassa 12 kuukautta.

Bonuspisteitä ja bonusseteleitä ei voi vaihtaa käteiseksi.

Bonus- ja ostotiedot päivittyvät reaaliaikaisesti.

Tuotepalautusten yhteydessä tuotteiden ostosta kertyneet bonuspisteet vähennetään pistesaldostasi.

YLIVOIMAINEN ESTE 
Mikäli emme jossakin tilanteessa pystyisi täyttämään velvoitteitamme, jotka liittyvät bonusten peruuttamiseen tai tuotteiden/palvelujen ostamiseen ja joita tavarakaupassa normaalisti pidetään ylivoimaisena esteenä, ao. osapuolen velvollisuudet eivät ole voimassa ylivoimaisen tilanteen aikana.

MITEN HENKILÖTIETOJANI KÄSITELLÄÄN? 
Varner AS on rekisterinpitäjä tietosuojatietojen suojaamista koskevien määräysten mukaisesti. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen ostokokemuksen meillä. Alla löydät tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tähän liittyen, henkilötietolainsäädännön, mukaan lukien EU-asetus 2016/679 (General Data Protection Regulation, jäljempänä ”GDPR”), mukaisesti.

Näitä henkilötietoja käsittelemme:

Henkilötiedot, jotka rekisteröit liittyessäsi jäseneksi ja päivittäessäsi profiiliasi, kuten nimi, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika, jne. Antamiasi tietoja voidaan päivittää ja rikastuttaa myös hakupalveluiden tai niiden sosiaalisten medioiden kautta, joihin annat meille pääsyn.

Tiedot ostoista, kun käytät jäsenyyttäsi.

Tiedot siitä, mitä sähköpostiviestejä / tekstiviestejä avaat ja napsautat. Se koskee myös millä sivuilla vierailet voltfashion.com-sivustolla, mitä linkkejä napsautat ja mitä lisäät ostoskoriin. Kun olet osoitteessa voltfashion.com, Varner AS noudattaa tietosuojalausetta näiden jäsenyysehtojen vieressä.Tiedot, jotka annat asiakaspalvelumme kautta.

Tiedot evästeiden ja majakoiden kautta, katso omat kohdat alta.

MIHIN HENKILÖTIETOJANI KÄYTETÄÄN? 
Antamalla henkilökohtaisia tietojasi suostut siihen, että käytämme tietojasi tarjoamaan odottamaasi palvelua, alla olevien tarkoitusten mukaisesti määriteltynä.

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

Henkilökohtaisen käyttäjätilin ja etuohjelman jäsenyyden rekisteröimiseen ja käsittelemiseen

Tarjotaksemme sinulle relevanttia sisältöä, viestintää ja tarjouksia profiloinnin avulla. Profilointi tarkoittaa henkilötietojen ja ostohistorian analysointia käyttäytymisesi, mieltymystesi, valmiuksiesi tai tarpeidesi tunnistamiseksi asiakkaana.

Voidaksemme antaa parasta mahdollista apua, kun otat meihin yhteyttä.

Saadaksemme mahdollisuuden näyttää sinulle asianmukaisia ilmoituksia digitaalisissa alustoissa, myös sosiaalisessa mediassa.

Voidaksemme kertoa sinulle palveluista, jotka valmistelevat ostoskokemustasi meillä. Esimerkiksi uusista yhteystyökumppaneista, uusista maksuratkaisuista tai muista uusista palveluista, joista voit itse päättää, haluatko käyttää niitä vai et.

JAETAANKO HENKILÖTIETOJANI? 
Jaamme henkilötietojasi toimittajiemme kanssa asiakaspalveluun, viestintäpalveluihin, ilmoittamiseen ja tekniseen tukeen liittyen. Nämä toimittajat tarvitsevat tietoja voidakseen toimittaa palveluita meille liittyen tässä kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn. Olemme solmineet tietojenkäsittelysopimukset kyseisten toimittajien kanssa. Nämä sopimukset asettavat selkeitä rajoituksia sille, kuinka ne voivat käyttää henkilötietojasi voimassaolevan tietosuojasääntelyn mukaisesti.

MITEN HENKILÖTIETOJANI TALLENNETAAN? 
Kaikki henkilötietosi tallennetaan EU-/ETA-alueella, mutta joillakin toimittajistamme on teknisiä tukipalveluita, jotka sijaitsevat EU-/ETA-alueen ulkopuolella. Näitä tukipalveluita käytettäessä henkilötietojesi EU-/ETA-alueen ulkopuolella tapahtuvaa käsittelyä rajoitetaan EU/ETA-mallin mukaisten vakiolausekkeiden avulla tai muun hyväksytyn siirtomekanismin mukaisesti.

MITEN VOIN HALLITA HENKILÖTIETOJANI? 
Voit halutessasi muuttaa henkilötietojasi milloin tahansa, ja voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, mikä merkitsee jäsenyyden päättymistä. Voit tehdä tämän itse tai pyytää meiltä apua.

Jos haluat tarkastaa henkilötietosi, sinulla on oikeus pyytää tätä.

Jos haluat tehdä korjauksia henkilötietoihisi, sinulla on oikeus pyytää tätä.

Jos haluat poistaa henkilötietojasi, sinulla on oikeus tehdä niin, ellei meillä oli lakisääteistä velvoitetta niiden säilyttämiseen.

Jos haluat rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus pyytää tätä.

Saat meiltä tietoja, jos teemme korjauksia tai poistamme henkilötietojasi tai jos rajoitamme niiden käsittelyä.

Sinulla on mahdollisuus vaatia henkilötietojasi järjestetyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja ottaa tiedot mukaasi toiseen yritykseen. Tämä koskee vain tietoja, jotka olet aktiivisesti antanut itsestäsi.

Sinulla on oikeus ilmoittaa meille, jos emme mielestäsi käsittele henkilötietojasi suostumuksesi mukaisesti.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi.

Jos et halua meidän käyttävän henkilökohtaisia tietojasi automatisoituihin päätöksiin ja profilointiin, voit milloin tahansa perua suostumuksesi etuohjelmamme jäsenyyteen.

KENELLÄ ON PÄÄSY HENKILÖTIETOIHINI? 
Henkilötietojasi käsittelee vain valtuutettu henkilökunta, jolla on pääsy tietoihisi ammatillisen asemansa puolesta ja jotka ovat sitoutuneet etsimään/käyttämään tietoja siihen määritettyyn ja oikeutettuun tarkoitukseen, johon ne kerättiin.

KUINKA KAUAN TIETOJA SÄILYTETÄÄN? 
Henkilötietojasi säilytetään niin kauan kuin olet aktiivinen jäsenemme eikä itse eroa etuohjelmasta. Jos et ole tehnyt ostoksia tai ollut muuten vuorovaikutuksessa kanssamme 24 kuukauden kuluessa, päätämme jäsenyytesi ja poistamme henkilötietosi, ellei meillä ole lakisääteistä velvoitetta niiden säilyttämiseen, ks. GDPR, artikla 17. Ilmoitamme sinulle 3 viikkoa ennen jäsenyytesi päättymistä.

MITEN HENKILÖTIETONI ON SUOJATTU? 
Tallennamme henkilötietosi käyttöympäristöihimme. Ympäristöissä käytetään vakiosuojausmenetelmiä luvattoman pääsyn estämiseksi. Noudatamme yhteisiä standardeja henkilötietojen ja arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi.

MITEN HENKILÖTIETOJA KOSKEVAT SÄÄNNÖKSET TOIMIVAT? 
Kaikkea henkilötietojen käsittelyä, kuten keräämistä, rekisteröintiä, tallentamista ja luovuttamista koskevat tietyt mm. henkilötietolakiin ja GDPR:ään sisältyvät määräykset. Varner AS vastaa siitä, että käsittely tapahtuu lainsäädännön mukaisesti eli toimii ”rekisterinpitäjänä”. Suomessa asetuksen noudattamista valvoo tietosuojavaltuutettu. Sinulla voi myös olla oikeus kääntyä muun maan tietosuojaviranomaisen puoleen. Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaisella tavasta, jolla rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietojasi.

EVÄSTEET VOLTFASHION.COMISSA 
Kun vierailet verkkosivuillamme, evästeitä käytetään tunnistamaan tietokoneesi tai matkapuhelimesi. Evästeet helpottavat sinua, kun he muistavat kirjautumistietosi seuraavan vierailusi aikana. He antavat meille tietoja käyttäytymisestäsi verkkosivustollamme, minkä avulla voimme räätälöidä sinulle osuvamman sisällön. Voit seurata ja lukea lisää evästeistä täältä.

YHTEYSTIEDOT 
Rekisterinpitäjä on Varner AS, , Nesøyveien 4, 1376 Billingstad, Norway. Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestäsi tai henkilötiedoistasi, voit ottaa yhteyttä meihin [email protected] tai puhelimitse +358 8 415 41549

 

Jäsenehdot ja tietosuojalausunto